Tuinontwerp

Wensen en mogelijkheden

In een tuinontwerp worden de volgende punten meegenomen: Vormgeving van het huis, omgevingsfactoren zoals bosrand of te handhaven uitzicht, mogelijkheden wat betreft het creëren of handhaven van zon of schaduw, grondsoort en natuurlijk het belangrijkste: wat zijn uw wensen en mogelijkheden.

Ik kom bij u langs, bekijk uw tuin of de aan te passen omgeving en vervolgens gaan we om de tafel zitten. We bespreken dan de belijning en alle dingen die nodig zijn om een tuin naar uw wens te maken. Hierop volgend komt de beplanting aan bod. De verharding en beplanting moeten met elkaar in evenwicht zijn. Daarna bepalen we wat het te bereiken eindbeeld gaat worden; of strak en eenvoud, of juist weelderig, kleurrijk, of juist alles in dezelfde kleur, of misschien wel een combinatie van dit alles. Na afloop van ons gesprek meet ik uw tuin in en maak indien nodig een aantal foto’s.

Aan de hand van deze gegevens werk ik het ontwerp geheel naar uw wens uit. Bij een volgend gesprek presenteer ik het ontwerp en pas eventueel kleine dingen aan waarna ik het definitief maak. Dan heeft u straks de basis voor jarenlang tuinplezier.

„Een tuinontwerp is ontwerp op maat en voor iedereen verschillend! Samen maken wij er uw droomtuin van!“

 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie:
0316 - 54 14 54 of
06 - 52 69 66 62